tiistai 22. maaliskuuta 2011

Hengissä

Tätä jos jotain voi kaiketi kutsua BLOGITAUOKSI?
oikeastaan taukoa pidettiin aika pitkälti koko harrastamisesta. Nyt meidän tiimi on kuitenkin taas ryhdistäytynyt ja aikamoisesti tavoitteita olen asettanut itselleni ja pikkuparroille. Tavoitteista voin sen verran paljastaa, että ainakin Mercusta yritän muotovaliota. ;-)

Loppuvuonna ainoat koirailut tapahtui Mercun kolmen ihanan pennun (joista oma teksti tulossa)sekä näyttelyiden muodossa muiden käppäniä esittäen. Hienoin saavutus oli esittää Johan Juslinin kehässä Super Play's Wido "Wido" juniorivoittajaksi ja samalla reissulla herra pokkasi itselleen ekan sertin. Isossa kehässä käytiin piipahtamassa sekä kasvattajaluokan että rotunsa parhaan veteraanin kanssa.

Pienen tekstin ansaitsee myös oman pienen tiimini uusin jäsen musta-hopea Super Play's Daring Dancer "Nala", jonka omistaa Sari ja Santtu. Nalan kanssa olen pyörinyt koko sen pienen iän, työstänyt sen karvaa ja kohta meidä yhteistyö alkaa myös näyttelykehien puolella. Nalan nimi tulee varmasti esiintymään tulevaisuudessa täälläkin vahvasti.

Omien koirien kanssa on tullut eniten tokoiltua. Mercun kanssahan on ensimmäinen avoimen luokan koe viimeistään 11.6. eli ihan hyvin aikaa harjoitella niitä muutamia epävarmuuksia, muuten olen ihan luottavaisin mielin neitosen osaamisen suhteen.
Rinon kanssa meillä on ikuisuusprojektina lenkkikäytös. Se on niin.. UROS!! Toko on säälittävän alkutekijöissä, mutta pienestä se lähtee liikkeelle. Suunnitelmissa on alkaa treenata jäbän kanssa UKUn riveissä, kunhan en itse ole ryhmän kouluttajan paikalla.
Pirkko viettelee leppoisaa flexikoiran elämää äidillä ja käy tosi usein täälläkin pistämässä asiat kuntoon (lue: valtaa fatboyn, siivoaa luut ja lelut omaan lähettyviinsä ja komentaa nuoremmat riviin lenkille lähdön tohinoissa). Mummeli täyttää 8.4. jo kymmenen, mutta se koira vaan paranee vanhenessaan. Ihan loistavassa kunnossa vieläkin, mitä nyt kuulo heikentynyt paljon, mutta mitään se ei tunnu tätä iloista Pullaa haittaavan.

Jokohan olisi kaikki päivitettävä tänne kirjoiteltu? No, ehkä palaan bloggaamaan taas pian..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti