maanantai 28. maaliskuuta 2011

Hirmu kivaa ja hirmu kurjaa

Eka kivat jutut: Mercu on loistanut treeneissä, niin tokossa kuin agilityssäkin. Keskiviikkona Sari veti treenit, joten päästiin kerrankin riviin mukaan tättäröimään. Itse ohjasin Mercua ja äiti Rinoa. Tämä järjestely meni aika mukavasti ja saattaa olla, että äitiäkin jonkin asteen treenikärpänen on päässyt puraisemaan. ;)

"Eskariryhmässä" siis tokoiltiin, mutta Mercu sai touhuta ylempien luokkien juttuja superhäiriössä. Paikallamakuu tehtiin avoimen tyyliin ja kyllä muuten pysyi hienosti! en ollut kun ehkä minuutin piilossa,kun ei olla tätä juurikaan harjoiteltu. Kaukokäskytkin tehtiin ekaa kertaa niin, etten antanus suullista käskyä. (kaikille tokoilijoille kysymys: saako avoimessa antaa sekä käskyn että käsimerkin?)
Sitten sitten.. luoksetuloa, jonka pysäytys vähän aluksi tuppasi valumaan, mutta saatiin Sarilta pari oivaa vinkkiä, jotka tepsi jo heti ekalla yrittämällä.
Itsenäisesti tehtiin jäävät ja merkkiä, kaikki meni hienosti.

Rinon treeneistä äiti saa itse kertoa, kunhan saan äipän koneen ääreen. :)

Torstaina sitten pakkasin Mercun, treenikamat, Janessan ja Wilin autoon ja kruisailtiin KATin aksatreeneihin Hyvinkäälle. Janessa on nyt ainakin jonkin aikaa Mercun kuski ja se on toiminut tällä parilla mun mielestä tosi hyvin. Torstain treenit meni niiiin hyvin (tosin joku perfektionisti tyytyi vaan kommentoimaan "ihan jees se meni"). Mercu on mammailun jälkeen vielä jonkin verran tukevassa kunnossa, joka taas näkyy vauhdissa. Ei se missään tapauksessa hidas ole, muttei ihan samanlainen salamanteri kun aikaisemmin. Kyllä se uuma saadaan kohta taas esille ja vipinää kinttuihin.

Ja sitten niihin kurjuuksiin.. MUN TYÖVUOROT! Osuu tietenkin just Lahden näyttelyn kanssa samalle päivälle. Siellä ois ollut ekaa kertaa kehässä Rino ja Nala. Yritän nyt kalastella jostain pupeloille hyvää handleria.

1 kommentti: