keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Plaah

Päivitystahti on niinkin nopea kuin yksi päivitys viikossa.No kohta taas vilkastuu koirailut.

Viime torstaina autoon koirat tavaroineen ja suuntana Sulkava. Pitkästä aikaa pääsin koirien kanssa viettämään mökkielämää. Rino täysin mökkiuntuvikkona nautti aivan mielettömästi. Yhtään kävelyaskelta ei varmaankaan tullut otettua koko viikonloppuna, vaan kaikkialle piti juosta täysiä. Kesällä yritin saada jätkää uimaan heikoin tuloksin, mutta mökillä se vietti 90% ajasta järvessä. Rinon mielestä ei ole mitään järkeä uida heinäkuun paahteessa kun ihan hyvin voi polskia elo-syyskuun syksysateellakin. Pistän mökkikuvia heti kun kamera tulee kotiin.

Eilen agitreeneissä pakkovalssia ja rataa. Pakkovalssi sujui tosi hyvin ainakin noin pienellä pätkällä. Rata olikin sitten ihan oma juttunsa, simppeli rata, jossa yhdessä kohtaa piti tehdä takaaleikkaus ja siihen se sitten kaatuikin. Se tuntuu jotenkin niin hankalalta jutulta, sitä pitää alkaa harjoittelemaan niin paljon useammin kun vain ohjatuissa treeneissä. Radalta löytyi myös kepit ja rengas, jotka Mercu suoritti loistavasti. Kepeillä autoin ihan minimaalisesti ja silti painoi menemään ne loistavasti. JES!

Sitten siihen otsikon Plaah-asiaan. Suunnittelin äsken lähteväni käymään kaupassa, mutta empäs sitten mennytkään kun kotoota alkoi kuulua ihan järkyttävä huuto. Rino huusi täyttä kurkkua, miksi? No koska heidät jätettiin keskenään kotiin. Kiva, meillä on siis uusi ongelma. Yksi haukkupanta mulla on Janessalta lainassa, siihen tarvitsee käydä hakemassa vielä patteri ja toisen tilasin Petit Petistä ja haen sen samantien kun tulee viesti että se on sinne saapunut. En kestä yhtään ajatusta siitä että täällä mellastetaan kun mä lähden pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti