maanantai 9. elokuuta 2010

Tuhat ja yksi asiaa joita en ole tänne ehtinyt kirjoittaa...

Mun "loma" on ollut kaikkea muuta kun rentoutumista ja lämmöstä nauttimista. Olen mennyt päivästä toiseen pää kolmantena jalkana, ja ajatellut että kirjoitan sitten blogia kun ehdin. No damn kun ei millään meinaa muistaa mitä kaikkea mun tänne on pitänyt kirjoittaa, joten tässä jotain tärkeimpiä...

1) Mercu aloitti juoksun. Hilkulla on se 21. päivän koe, mutta toivossa on hyvä elää ja uskon edelleen että siellä me totellaan toisiamme. Juoksut sattuivat oikeastaan ihan hyvään saumaan, ravaan äidin ja oman kodin väliä päivittäin, niin voin samantien jättää joko Mercun tai Rinon sinne yöksi, ettei yöt mene kyttäilyksi. Mercu on ollut tän juoksun aikana kunnon bitch...

2) Kuopion triplanäyttelyyn lähdettiin torstaina ja kotiin tultiin eilen. Viikonloppu oli ihan onnistunut, tiimillämme meni ihan mukavasti. Hienoin tulos oli ehdottomasti ekana päivänä, kun Rico oli ROP! Kasvattajaluokkakin pärjäsi sunnuntaina näyttelyn kolmanneksi kauneimmaksi asti. Rino pääsi täksi ajaksi Keravalle Lotan hellään huomaan ja palautui tänään kuuliaisena herrasmiehenä kotiin. Lotta-täti sai ihmeitä aikaan. Pimu mökkeili serkullani Juvalla neljä päivää.

3) Toko Sm kertomus. ETTE SAA, koska en jaksa kirjoittaa. Tiivistettynä aivan järkyttävä aloitus meidän tokouralle ja me halutaan Mercun kanssa painaa se villasella. (tai no MINÄ haluan, Mercun mielestä oli ihan nastaa haistatella ässämkisoissa ;)

4) Agilitytreenit jatkui. Hyvin meni, mutta tottakai Mercu aloitti juoksunsa NYT. Parin viikon päästä taas alikiidetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti