perjantai 20. elokuuta 2010

Kaaos

Nimenomaan KAAOS! Mercun juoksut vetelevät viimeisiään, luojan kiitos. On nimittäin ollut lievästi sanottuna haastavaa kun koirat majailevat kahdessa eri osoitteessa. Kaiken lisäksi on ihan hilkulle se huominen tokokoe Hyvinkäällä. Eilen treenasin hiukan Mercun kanssa ja se teki töitä oikein hienosti, joten sinänsä kiinnostaisi mennä ottamaan selvää meidän ykkösmahkuista, MUTTA toisaalta taas hormoonit on tehnyt siitä aika ailahtelevaisen neitokaisen ja sitten taas jos se vielä tänään illalla tiputtaa, niin skipataan suosiolla. Ei jaksa ottaa sitä riskiä että meidät käännytetään paikan päältä kotiin. Ja oikeastaan, vaikka meidän tokoura alkoi niiin paljon myöhempää (ja huonommin) kun olin suunnitellut, niin SO WHAT? eiköhän niitä kokeita järjestetä myöhempäänkin.

No sitte Rinon puuhailuihin. Se on elellyt ainoana koirana kanssani Mercun ollessa juoksuhoidossa äidin ja Pimun nurkissa. Naksutin on vallan kiva juttu ja sen tahdissa moni juttu on saanut potkua. Aloitin pari päivää siten naksuttelemaan sille kiertämistä ja tämän aamuna jäbä jo viiletti lampunvarjostimen ohi niin että matto meni rullalle. Totisia totteluita varten harjoiteltiin seuraamista, joka vaatii vielä paljon harjoitusta ja vahvistusta. Luoksetulo on varma nakki, mutta vauhtia toivoisin paljon enemmän lisää, ja sitä ollaankin yritetty hankki vauhtiluoksareina. Paikallamakuu on varma silloin kun matka ja aika kohtaavat koiran osaamisen. Rino on niin erilainen koulutettava kuin Mercu. Se vaatii hirveästi enemmän aikaa ja kyllästyy muutaman toiston jälkeen.

Sitten vielä semmoinen kiva uutinen, että vaikkei saatukaan talvitreenipaikkaa KATilta niin mepä silti pystytään treenaamaan sisätiloissa KOKO TALVIKAUSI!!! mutta se jääköön vielä kaikilta muilta salaisuudeksi ;)

1 kommentti:

  1. hejssan vaan, kuvia löytyy osoitteesta evottaja.kuvat.fi :)
    on siellä vissiin pari, valkkasin niitä onnistuneimpia :D voisin linkittää teidän plokin. olisi kiva tosiaan mennä reenaamaan, seura on aina kaivattua!

    VastaaPoista