perjantai 30. heinäkuuta 2010

Tottelevaisia kultakaloja

Helteiset lomapäivät on ollut täynnä toimintaa. Maanantaina ja tiistaina käytiin viilentymässä vanhiksessa, molemmista polskutteluista tulossa kuvia piakoin. Maanantaina myös vähän tokoiltiin uimisen lomassa. Mercu ei ollut yhtään yhteistyökykyinen, vaan haaveili omissa pilvilinnoissaan. Tosin treenasin hyvin syöneen ja juuri riekkuneen koiran kanssa, joten ei ihme ettei homma pelittänyt. Eilinen iltaruokatokoilu meni PALJON paremmin.

Rino aloitti kunnon treeniuransa tällä viikolla (jep.. vasta!). Aikaisemmin opiskeltuja juttuja palauteltiin mieleen ja mentiin aika kivasti eteenpäin. Jätkä seuraa mielettömän hyvällä kohdassa ja kulkee sata lasissa. :) Ilmoitin Rinon Rantamäen Leenan agilitykurssille, mutta nyt näyttää uhkaavasti siltä ettei sinne päästä osallistumaan, kun Mercun agilitytreenit menee juuri niin sopivasti päälle. Yritän keksiä jäbälle jotain muuta toimintaa, toi ois vaan ollut just niin kiva kurssi...

Itsenikin treenaus on lähtenyt lupaavasti liikkeelle. Tänään heräsin jo ennen kasia, käytin koirat lenkillä ja painelin salille reiluksi puoleksitoistatunniksi. Aika voittajafiilis salitreenin jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti